Alles is Energie

 

and like the moon , we must go through phases of emptiness, to feel full again 

Modules van de opleiding 'Alles in Energie': 

 

Dromen Begrijpen

Er leiden meerdere wegen naar dromen...

 
Verrijk je leven door je dromen te leren begrijpen. Tijdens deze module worden een aantal praktische manieren aangereikt om inzicht te krijgen in je dromen, zodat je deze kunt vertalen naar jouw specifieke situatie.
 
 

Dromen waren vroeger – circa vijfduizend jaar geleden – boodschappen van de Goden en werden door professionele droom-uitleggers vertaald. Gemiddeld slapen we 1/3 van ons leven en brengen we 20% van deze slaaptijd dromend door. We besteden evenveel tijd aan dromen als aan eten. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ieder mens elke nacht meerdere keren droomt. En in een gemiddeld mensenleven komt dat neer op een totaal van zeventigduizend dromen!

 

Eigenlijk zijn dromen in beelden verpakte verhalen en in het doolhof van je droomwereld kom je van alles tegen. Dromen houden een mens geestelijk en fysiek gezond en kunnen belangrijke informatie geven over jezelf. Algemeen wordt aangenomen, dat dromen verwerkers zijn van dagresten. Ze zorgen voor het verwerken van overtollige prikkels en indrukken, waardoor stress verminderd. Ook kunnen dromen een helpende hand bieden bij het oplossen van problemen en het stimuleren van jouw creativiteit.

 

Voor de dromer, die de droomtaal verstaat, bieden ze talloze mogelijkheden. Dan kunnen dromen ook benut worden als bron van inspiratie, verborgen kennis en kracht. In deze workshop gaan we op een creatieve manier op zoek naar het verhaal in of achter jouw dromen.

 

Ook mensen die 'nooit' dromen zijn meer dan welkom. Voor deze groep kan het een interessante uitdaging zijn aandacht te besteden aan het herinneren van dromen. Door concentratie en oefenen kan een ieder leren gebruik te maken van het waardevolle droommateriaal, dat je elke nacht aangereikt wordt.

 

Zoals Carl Jung zegt over zijn werk met dromen: 'In ieder van ons schuilt iemand anders die we niet kennen. Deze spreekt tot ons via onze dromen'.

Magische Numerologie

Je staat 's morgens op om precies 08:08u, je leest de krant bij het ontbijt en je oog valt op een nieuwsartikel met als titel 'de inflatie daalt met 3,3%',. Even later is het dringend tijd om te vertrekken naar het werk want het is ondertussen 08:55u  

Daarna stap je in de wagen en bij het starten geeft de kilometerstand  111 111 aan. Je komt aan op het werk en je feliciteert eerst jouw collega die vandaag net 44 jaar is geworden. Al die dubbele getallen, waarschijnlijk toeval denk je of toch niet....

 

Getallen zijn overal. Nu, zou het kunnen dat getallen meer zijn dan enkel getallen? Zou het kunnen dat getallen een boodschap voor je hebben? En hoe bepalen getallen ons karakter, of bepaalt ons karakter de getallen?

 

Numerologie is een vorm van waarzeggerij die zich bezighoudt met enerzijds esoterische, symbolische aspecten van getallen, en anderzijds met bredere interpretaties van getallensymboliek. Vertaald betekent numerologie kennis der getallen.

 

Vanuit deze wetenschap gaat de numeroloog door het berekenen van getallen uit bijvoorbeeld je naam, je geboortedatum of zelfs je telefoonnummer bepaalde karaktereigenschappen, op zoek naar symbolische boodschappen in deze cijfers.

 

Wat leren we tijdens deze module?

  • jouw geboortegetal berekenen
  • je naam omzetten in getallen
  • jouw karaktereigenschappen of valkuilen ontdekken
  • wat is voor jouw dé datum om belangrijke dingen te ondernemen
  • wat doe je met dubbele getallen die je telkens opnieuw ziet
  • een persoonlijke jaarvoorspelling volgens de numerologie
  • basisgetallen en meestergetallen en hun betekenis

 

Benieuwd wat numerologie voor je kan betekenen? Schrijf je dan in voor deze leerrijke ontdekkingreis doorheen de symboliek van getallen...

 

De Magie van Volle Maan & Poortdagen

De invloed van de aantrekkingskracht van de Maan en de energie van de Poortdagen op het leven op Aarde is ontzettend groot. Zo veroorzaakt de Maan bijvoorbeeld eb- en vloed, zijn bergen een paar millimeter hoger als de Maan boven hun toppen staat, beïnvloedt de Maan de sapstromen in planten, duurt een zwangerschap ‘tien-manen’ en sommige dieren, vooral zeedieren, laten zich in hun trek en paringsgedrag beïnvloeden door de Maanstand. 

 

Poortdagen zijn dagen waarop de sluier tussen de kosmos en de aarde dunner is. Het zijn kruispunten van tijdsgolven die het ontvangen van de kosmische energie en kennis gemakkelijker maken. Op die dagen is die energie dus zeer voelbaar. Hierdoor kan je eventueel last krijgen van lichamelijke klachten zoals rusteloosheid, verstoorde nachtrust, enz

Vergelijkbaar met datgene wat je kan ervaren bij Volle Maan. Dit komt doordat jouw lichaam zich op een lager trillingsniveau begeeft dan je ziel. Je kan alles sterker en intensiever aanvoelen.

 

De Maan is verbonden met ons onderbewuste en ons verleden. De Maan werkt in op ons gevoel. Door het ritme van de Maan en de energie van de Poortdagen te volgen leer je van binnen naar buiten te leven.

 

Het doel van deze module is om jou te leren hoe je gebruik kunt maken van de magische energie van de Maan en de Poortdagen. Je leert hoe je de Maan en de energie van de Poortdagen iedere maand kunt gebruiken als zelfreflectie-instrument, waardoor je bewuster wordt, inzicht krijgt in jezelf en hoe je de energie kunt gebruiken om doelen te bereiken en dromen te manifesteren.

 

 Je leert tijdens deze module:

•  Hoe de energie van de Maan en van Poortdagen werkt
•  Rituelen en ceremonies om met de Maan te werken
•  Hoe je de Maan en de energie van Poortdagen kunt gebruiken als reflectie-instrument
•  Angsten en schadelijke gedachten loslaten met Volle Maan en tijdens Poortdagen 
•  Dromen te manifesteren met behulp van de Nieuwe Maan 

 

Dit is een module voor jou als je veel bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en je ernaar verlangt om je leven bewust te creëren. Je leert hoe je aan de hand van meditaties, affirmaties en oefeningen jezelf bewust kunt verbinden met de Maan en de energie van de Poortdagen.

Op Ontdekkingsreis naar Vorige Levens

Wij kiezen er zelf voor wanneer we terug keren naar de aarde.
Omdat we 'van hier boven' kiezen, kiezen we een lichaam met geestelijke maatstaven, en niet met aardse.
Rijk zijn, invloed hebben, mooi zijn, gezond zijn en succes hebben spelen geen enkele rol bij deze (op geestelijke waarden gebaseerde) keuze.

 

Onder begeleiding van leden van je zielengroep ga je naar een plaats waar je door lichtwezens geholpen wordt bij het afleggen van je fijn stoffelijke lichamen. Dit is nodig om je huidige karaktertrekken en herinneringen uit je vorig leven 'achter' te laten.
Eigenlijk zakt alle kennis die je dan heb in je onderbewuste 'ziel' en start je met een leeg aarde-bewustzijn.

 

De meeste mensen denken bij het idee van reïncarnatie (terug keren in de stof) aan een regressie (terug keren in de tijd). Tijdens deze module is het vooral de bedoeling te voelen wat de reïncarnatie voor ons kan betekenen. Het is mogelijk om bewust in de tijd vooruit te reizen, en het idee van tijd en ruimte te bekijken als een weergave van een continu moment, en de eigen opvattingen over wat mogelijk is (ons ego), los te laten.

Het Mysterie van Tweelingzielen

 

From our first meeting, our Spirits began touching one another , 

you were recognized by my heart before my eyes 

understood who you were 

 

Jouw tweelingziel ontmoeten. Het ontmoeten van je tweelingziel is een zeer intense, uitdagende ervaring. Steeds meer mensen ontmoeten hun tweelingziel, omdat het bijdraagt aan jouw hogere bewustzijn in deze nieuwe tijd. In deze module maken we connectie met jouw tweelingziel op energetische wijze. Hierdoor kunnen we zien welke thema's er spelen, wat jullie doel is op de nieuwe aarde, maar ook wat jij nog nodig hebt om optimaal gebruik te kunnen maken van de ontmoeting.

 

Niet voor iedereen is het overigens de bedoeling om de tweelingziel ook fysiek te ontmoeten, hierover zijn zielsafspraken gemaakt en ook daarin krijg je op deze dag inzicht. Ook gaan we op onderzoek uit wat het verschil is in de beleving tussen een zielenmaatje, tweelingziel en tweelingvlam. Er is nog veel onduidelijkheid over deze termen, maar 1 ding staat vast. Degene die je vanuit je ziel herkent, raakt je enorm en laat je een hele krachtige liefde, maar even zo goed ook een krachtig verdriet voelen. Hoe hiermee om te gaan, wat het doet met eventuele aardse relaties, laten we het vooral open en eerlijk samen delen. Samen weet je meer dan alleen. Het met niemand kunnen delen is al een deel van de uitdaging op zich, dus als je gelijkgestemden ontmoet helpt dat zeker.


In deze module werken we vanuit multidimensionale velden. Je bent hier op aarde geboren in een fysiek lichaam, maar jouw hogere zelf is een spiritueel wezen en daarmee kan je connectie maken. Vanuit dit hogere bewustzijn, krijg je meer inzicht in jouw zielendoel en de gezamenlijke missie die je met jouw tweelingziel hebt.Wat gaan we doen?

Door middel van transmissies en diepe meditaties maken we connectie met de hogere spirituele velden van bewustzijn. Hierdoor ga je de energie ervaren van eenheid, verbondenheid en daarin speelt jouw tweelingziel een grote rol. Samen met hem of haar ben je één, daarvoor heb je vele levens samen doorgebracht en ook vele levens juist zonder elkaar moeten zijn, om zó zelf innerlijk te groeien.

De ontmoeting heeft een belangrijk doel, namelijk dat de levensenergie die opgeslagen is in de basis van jouw lichaam, weer volledig mag ontwaken. Deze energie wordt ook wel de Kundalini energie genoemd. We doen daarom ook energetische reinigingen van het Kundalini kanaal.  Er is ook ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van (persoonlijke) vragen. 

De lesmomenten gaan door in een beperkte groep.

Zo is er voor iedereen voldoende ruimte en tijd om de opleiding op een duidelijke en serene manier te volgen.

 

De opleiding 'Alles is Energie' omvat 5 lesmomenten

Het lesgeld mag je in 1 keer betalen of in 2 keren betalen of telkens voor aanvang van de lesdag.

Er kan mits overschrijving, cash of met bancontact betaald worden. Heb je een factuur nodig? stuur even een mailtje naar info@school-van-de-oude-zielen.be

 

De opleiding omvat heel wat theorie maar vooral gaan we veel oefenen.

Na het volgen van de opleiding ontvang je een certificaat. Je dient hiervoor alle lessen/modules gevolgd te hebben.

Module Datum Lesmoment Leerstof
1 zondag 30 juni 2024 10u-17u Dromen Begrijpen
2 zondag 14 juli 2024 10u-17u Magische Numerologie
3 zondag 28 juli 2024 10u-17u De Magie van Volle Maan & Poortdagen
4 zondag 11 augustus 2024 10u-17u Op Ontdekkingsreis naar Vorige Levens
5 zondag 25 augustus 2024 10u-17u Het Mysterie van Tweelingzielen

Ik wens mij in te schrijven voor de opleiding Alles is Energie