Het Mysterie van je Ziel 

 

In onze werkelijkheid bestaat alles uit golven, trilling, straling, vibratie.

Alles, dus ook jij.

Modules van de opleiding 'Het Mysterie van je Ziel': 

 

Intuïtieve Ontwikkeling

Intuïtie of 6de zintuig. Intuïtieve Ontwikkeling is de ontwikkeling van intuïtie (innerlijk weten) naar anatomie (je eigen weten volgen). Intuïtie is het weten vanuit je hart en ziel. Dat is precies waar het om draait bij intuïtieve ontwikkeling. Je gaat voorbij aan ratio en handelt vanuit je hart. Het intuïtiieve proces is een kunst, een proces en een weg die je moet bewandelen. Het is niet alleen luisteren naar je innerlijke stem, maar ook de bijkomende rationele gedachten afwijzen.

 

 

Deze module is voor jou als 

 • Jij achteraf vaak denkt dat je naar jouw voorgevoel had moeten luisteren
 • Jij niet op jouw gevoel durft te vertrouwen en juist dat wilt leren
 • Jij het verschil niet helder krijgt tussen wat je denkt en wat je voelt
 • Jij het gevoel hebt dat jij je intuïtie niet (altijd) hoort
 • Jij wilt leren hoe je meer je hart kunt gaan volgen 

 

Om voor jouw eigen geluk te kiezen is het van belang dat je goed leert luisteren naar jouw gevoel, je innerlijke stem, jouw intuïtie. Dit zal je helpen beslissingen te maken die goed zijn voor jou.

 

Tijdens deze module

 • Krijg je inzicht hoe je informatie vanuit jouw intuïtie krijgt
 • Krijg je duidelijkheid over het verschil tussen de informatie vanuit jouw gevoel en verstand en hoe die twee samenwerken
 • Leer je hoe je naar jouw innerlijke stem kan luisteren door te oefenen met opdrachten
 • Wisselen we ervaringen en tips uit hoe je dit in jouw dagelijkse leven kan integreren zodat je er meteen mee aan de slag kunt
 • Leer je hoe jouw intuïtie werkt
 • Gaan we veel oefenen!

 

Resultaten na deze module

 • Je begrijpt het verschil tussen informatie vanuit jouw intuïtie en jouw verstand
 • Je leert te vertrouwen op jouw intuïtie, zodat je daar verder mee aan de slag kunt
 • Je hebt ervaren hoe het is om vanuit je gevoel informatie te krijgen

 

Intuïtie is een kompas als je weet hoe je het te gebruiken. 

Het Mysterie van de Kristallen Bol

Deze module leert je hoe je met die trillingen kunt werken om je inzicht te vergroten en de werkelijkheid op een positieve manier te beïnvloeden.

 

Een kristallen bol is een uitgelezen instrument om feiten en verschijnselen vanuit het onderbewuste naar het bewuste te brengen om zodoende meer kennis te verkrijgen en je eigen wereld te verbeteren. De kristallen bol is een krachtig meditatie-instrument dat heel geschikt is voor helderziende waarnemingen en het omvormen van de werkelijkheid naar jouw wil (magie).

 

De oorsprong van de kristallen bol ligt in glinsterende voorwerpen, zoals een glinsterend wateroppervlak waar een diepe trance mee kan worden opgewekt. Vroeger schreef men de resultaten toe aan tot goden uitgeroepen stenen, metalen, meren en rivieren. Tegenwoordig weten we dat het de mens is die deze ervaring zelf oproept.

 

Tijdens deze module nemen we je mee in de magische wereld van je eigen onderbewuste en de verlengstukken die je voor je helderziende zintuigen zelf kunt inzetten. Je maakt kennis met een aantal technieken om tot de kern van je eigen wezen en de kosmos door te dringen. 

Leren Pendelen

Iedereen kan pendelen en dat gaan we tijdens deze module samen ontdekken

 

Hoe leer ik pendelen? Hoe kom ik tot een betere balans in mijn leven? Welke voeding past het best bij mij? Welke kristal is perfect voor mij? Of welke kleur staat mij goed? Welk beroep moet ik kiezen? Zoveel vragen waar de pendel jou een antwoord op kan geven.

 

Deze module geeft je inzicht en de kennis om jezelf verder te ontwikkelen. Tijdens de module bespreken we meer dan enkel 'ja' en 'nee' antwoorden. Pendelen is een betrouwbaar middel om antwoorden te krijgen op zowel alledaagse dingen als op levensvragen

 

Wat doen we tijdens deze module?

- Een korte inleiding: energie aanvoelen
- Wat is een pendel en wat kan je ermee
- De werking van de pendel
- Hoe werk je met de pendel
- Hoe communiceer je met de pendel en hoe stel je vragen
- Hoe de pendel reinigen, opladen en onderhouden
- Oefeningen en tips

Wateraders Wichelen & Pendelen

Tijdens deze module staat het aanvoelen van energie centraal. We richten ons tijdens deze module op natuurlijke vormen van energie. Je leert hoe je energiebanen en krachtplaatsen kunt opsporen.

 

Je leert over de geschiedenis van deze 'materie' en  over het effect van deze energie op de natuur, dieren en onze gezondheid. Je leert het verschil tussen aardstralen (tgv wateraders), de energie van leylijnen, krachtplaatsen, vortexen, enz.

 

Ook maak we een zijstapje naar onnatuurlijke straling, wat het effect is op je gezondheid en hoe je daar slim mee om kunt gaan. Je leert precies wat wateraders zijn en hoe je ze kan herkennen. 

 

Het allerbelangrijkste bij het leren aanvoelen van energie, is veel oefenen en er feeling mee te krijgen. het is boeiend om na deze moduel zelf aan de slag te gaan en op bijzondere plekken te gaan wichelen en pendelen.

 

Tijdens deze module zal je al je zintuigen  gebruiken. Je zult ontdekken dat je veel gevoeliger bent, dan je dacht. Je leert om handige gereedschappen als een wichelroede en een pendel hierbij te gebruiken. Ook ga je ontdekken welke wichelroede je het beste inzet en wanneer een pendel handig is.

 

Naast dat je theorie krijgt, is het vooral een praktische module. Energie leren aanvoelen vergt veel oefening. Deze module geeft je de praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan. Het legt een basis. Na deze module kun je zelf op ontdekking gaan. 

 

Tijdens de module ga je niet alleen technieken leren, maar ga je jezelf beter leren kennen. Energie aanvoelen is een proces van uit je hoofd gaan en in je gevoel. Je gaat veel over jezelf leren en hierdoor je gevoeligheid en intuïtie verder ontwikkelen.

De lesmomenten gaan door in een beperkte groep.

Zo is er voor iedereen voldoende ruimte en tijd om de opleiding op een duidelijke en serene manier te volgen.

 

De opleiding 'Het Mysterie van je Ziel' omvat 4 lesmomenten

Het lesgeld mag je in 1 keer betalen of in 2 keren betalen of telkens voor aanvang van de lesdag.

Er kan mits overschrijving, cash of met bancontact betaald worden. Heb je een factuur nodig? stuur even een mailtje naar info@school-van-de-oude-zielen.be

 

De opleiding omvat heel wat theorie maar vooral gaan we veel oefenen.

Na het volgen van de opleiding ontvang je een certificaat. Je dient hiervoor alle lessen/modules gevolgd te hebben.

Module Datum Lesmoment Leerstof
1 zondag 19 januari 2025 10u-17u Intuïtieve Ontwikkeling
2 zondag 2 februari 2025 10u-13u Het Mysterie van de Kristallen Bol
3 zondag 16 februari 2025 14u-17u Leren Pendelen
4 zondag 2 maart 2025 10u-17u Wateraders Wichelen & Pendelen

Ik wens mij in te schrijven voor de opleiding Het Mysterie van je Ziel